Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebuješ poradit? Neváhej nás kontaktovat.
Nakup ještě za 1 000 Kč a máš dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
22.11.2021
Black Friday
  Zákazníky milovaný, obchodníky nenáviděný?    Řeč je o slevové akci Black Friday, která letos připadá na pátek 26. listopadu. Vš... číst celé
15.08.2021
Jak vznikal e-shop pro nezadané
Proč e-shop pro nezadané? Hodně nezadaných neosloví osobu opačného pohlaví, která je jim sympatická, protože si nejsou jistí, jestli je taky singl. A... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak se zajímavě představit při seznamování?
10.10.2021
Jak se zajímavě představit při seznamování?
Jak se cítíš při představování před cizími lidmi? Jsi nervózní, nevíš co říct? Stáhni si  tuto příručku a zanech ten nejlepší první dojem! číst celé
Proč holky nechtějí hodnýho kluka
19.09.2021
Proč holky nechtějí hodnýho kluka
Proč holky nechtějí hodnýho kluka? Chtějí snad prevíta? Ne, kluka s dobrým srdcem! číst celé
Kde se v létě seznámit?
08.08.2021
Kde se v létě seznámit?
V létě jde seznamování skoro samo! Proč tomu tak je a kde se seznámit? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásni novinky, akce a slevy!

Z odběru se můžeš kdykoli odhlásit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Martině Holoušové, se sídlem Gorkého 99/60, 602 00 Brno, IČ 05944899, zapsané v Živnostenském rejstříku u Magistrátu města Brna (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se zajímavě představit při seznamování?
10.10.2021
Jak se zajímavě představit při seznamování?
Jak se cítíš při představování před cizími lidmi? Jsi nervózní, nevíš co říct? Stáhni si  tuto příručku a zanech ten nejlepší první dojem! číst celé
Proč holky nechtějí hodnýho kluka
19.09.2021
Proč holky nechtějí hodnýho kluka
Proč holky nechtějí hodnýho kluka? Chtějí snad prevíta? Ne, kluka s dobrým srdcem! číst celé
Kde se v létě seznámit?
08.08.2021
Kde se v létě seznámit?
V létě jde seznamování skoro samo! Proč tomu tak je a kde se seznámit? číst celé
Doporučená singl literatura
18.07.2021
Doporučená singl literatura
Několik knižních tipů na téma seznamování a vztahy, které pomůžou otevřít oči, utřídit myšlenky nebo prostě jen pobaví. číst celé
Nepropásni novinky, akce a slevy!
Z odběru se můžeš kdykoli odhlásit.

 VisaMastercardMaestro ComGate

Copyright 2021 singLOVÉ e-shop. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz